Over ons


Fredie & Marion van Asch - Boerengolf Den BoschEen bijzondere combinatie

Fredie en Marion van Asch zijn uw gastheer en gastvrouw bij Boerengolf Enspijk. Fredie is een boerenzoon uit Enspijk en Marion komt uit de stad. Een bijzondere combinatie, net zoals het bedrijf. Bij Van Asch wordt namelijk de Boerengolf gecombineerd met een jongvee opfokbedrijf. Fredie zorgt voor het vee en het land en samen met Marion ontvangt hij u graag voor een gezellig uitje op het platteland.

Van melkkoeien naar boerengolf

Van oorsprong was de boerderij een melkveehouderij. In 2009 is een deel van het bedrijf omgebouwd tot opfokbedrijf. Samen met de boerderij is dit een leuke combinatie. Fredie: ‘Als het even kan, gaat het vee naar buiten. En dan is het toch geweldig om tussen de koeien een balletje te slaan!

Een ontspannen uitje voor iedereen

Marion: ‘Wij vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. Daarom hebben we verschillende activiteiten voor binnen en buiten. Kinderen vermaken zich prima in de speeltuin of op de skelters en raken niet uitgekeken bij de jonge kalfjes en poesjes. En als de dag ook nog wordt afgesloten met een barbecue, dan gaan onze gasten echt voldaan naar huis.’
Fredie en Marion van Asch  |  info@bosschegolf.nl  |  Gsm 06 - 572 111 99  |  Gsm 06 - 282 11 501